Content advies en creaties om jouw bedrijf online ONWEERSTAANBAAR ZICHTBAAR te maken

Maximaliseer het online bereik en verlaag de sociale media stress
Plan hier je vrijblijvende strategiegesprekmeer...

Voor ondernemers die NIETJANKEN en gaan voor onweerstaanbare zichtbaar online.

Meer tijd voor je klanten

NIETJANKEN is jouw social media team, met onze ervaring en geavanceerde tools zorgen we voor een continue zichtbaarheid. We werken “omni-channel”, zichtbaar op zoveel mogelijk online kanalen simultaan.

Altijd een goed verhaal

Wij helpen bij het maken van de concent die er toe doet en verbinding maakt met jouw doelgroep. Dat betekend dat wij er voor je zijn om jouw verhaal op de juiste manier in woord en beeld naar buiten brengen

Jouw groei maakt meer mogelijk

Wij kijken samen naar jouw strategie en visie voor jouw bedrijf. Werken samen naar een aanpak die het maximale resultaat creëert en help jouw business te laten groeien.

Word onweerstaanbaar zichtbaar op social media met onze Omnipresence-aanpak

Ben je op zoek naar een manier om onweerstaanbaar zichtbaar te worden op social media en om je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te werven? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Onze social media marketing service helpt ondernemers om hun merk op een onweerstaanbare manier te presenteren op social media en om hun doelgroep te bereiken. Met onze Omnipresence-aanpak verspreiden we beeld en geluid, video, foto’s en tekst naadloos en integraal over alle mogelijke sociale media-kanalen.

We werken samen met jou om een aanpak te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelen en boodschap, en we helpen je om de juiste middelen en strategieën te gebruiken om het maximale rendement te behalen. Onze team van experts zorgt ervoor dat jouw merk onweerstaanbaar zichtbaar wordt op social media, zodat je je netwerk kunt uitbreiden en nieuwe klanten kunt werven.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we jou kunnen helpen om onweerstaanbaar zichtbaar te worden op social media en om je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te werven. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Adam Promo I AM SPORTS - Obstaclerun

Wat klanten over ons zeggen

Met Team NIETJANKEN hebben we de contentstrategie die werkt en ook aansluit bij de groei die wij bij  IAM-SPORTS zoeken.

Adam Mahulette

co-owner, I AM SPORTS

NIETJANKEN are brilliant minds that understand what strategy is needed and know how to connect the dots.

Russell Kauffman

Owner, Russell K.

Samengevat: recht door zee, komen beloftes na en een leuk team om mee “samen” te werken.
Ik raad ze ten zeerste aan!

Danny Briese

Eigenaar, Cafetaria Lingewaard

Klaar voor onweerstaanbare content en meer klanten?

Nieuwsgierig geworden naar wat NIETJANKEN voor jouw bedrijf kan betekenen?

Klik op de button om een vrijblijvend strategiegesprek te plannen met Team Niet Janken.

Zijn wij jouw social media team NIETJANKEN?

Wij zijn jouw team, Mats, Joost en Jessie. De creatieve minds achter NIETJANKEN.nl en makers van online (en soms ook offline) content voor ondernemers die graag hun doelen en strategie in woord en beeld zichtbaar willen maken.

We hopen je snel te spreken!

Bezoekadres:
Leigraafseweg 21a
6983 BR Doesburg

KvKnr: 53329503
Telefoon: +31 683183975

©2022 NietJanken.nl – privacyalgemene voorwaarden

nl_NLNederlands